Apple Store: 50 la puterea a zecea. Concurs

Apple Store: 50 la puterea a zecea. Concurs
Playtech.ro
Playtech.ro
19:00 14.05.2013

Numarul de aplicatii cumparate sau descarcate de utilizatori de pe Apple Store se apropia, marti, de pragul de 50 de miliarde.

Apple

Astfel, marti, la 16.00 (ora Romaniei), totalul „cumparaturilor” depasea cu putin nivelul de 49,922 miliarde de aplicatii. Pe pagina oficiala a Apple este afisat totalul descarcarilor, iar viteza este o mie de aplicatii in cateva secunde – nu multe, cred ca vreo trei secunde.

Interesant ce spune Apple pe al sau homepage. Suntem informati ca daca faci 50 de miliarde de pasi, poti inconjura planeta natala, Pamantul, de peste 800 de ori. Sau, daca vrei sa numeri pana la 50 de miliarde, vei avea nevoie de 1.600 de ani. Bine, poti construi de 12 ori si Marele Zid Chinezesc cu 50 de miliarde de caramizi, dar asta nu e imposibil in China de astazi.

Cu aceasta ”ocazie”, Apple organizeaza un concurs. Cine va descarca aplicatia cu numarul 50 de miliarde, va castiga un App Store Gift Card in valoare de 10.000 dolari. Sau daca descarci una dintre primele 50 de aplicatii peste pragul de 50 de miliarde, pot castiga un App Store Gift Card in valoare de 500 dolari. Si nu doar atat. Poti castiga si fara sa cumperi sau sa descarci o aplicatie. Daca vrei sa participi la acest concurs si sa castigi, trebuie doar sa te inscrii.

Lista castigatorilor va fi afisata cam dupa 10 zile de la atingerea „obiectivului” de 50 de miliarde de descarcari, care va fi afisata pe pagina „oficiala” a concursului. Din pacate, nu pot spune care sunt cele mai cautate aplicatii, dar, cel mai probabil, compania va anunta si lista „preferintelor” utilizatorilor produselor Apple. Si nu m-ar mira sa vad ca jocurile, si de ce nu Angry Birds, sunt cele mai cautate sau printre primele trei cele mai cautate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI