10 dec. 2013 | 02:56

APB Retribution a fost anunțat și are și un trailer interesant [VIDEO]

ACTUALITATE
APB Retribution a fost anunțat și are și un trailer interesant [VIDEO]

APB Retribution este gândit pentru a fi complementar MMO-ului APB Reloaded și explorează un alt stil al gameplay-ului.

APB retribution

APB Retribution este așadar puțin diferit și ia jucătorul de pe străzile principale din San Paro, ducând-ul în locurile mai retrase ale orașului. În căutarea răzbunării, jucătorul trebuie să folosească elemente din APB Reloaded pentru a supraviețui mediului.

APB Retribution permite gameplay-ul ca un membru al echipei adverse, San Paro Fallen, iar jucătorul trebuie să termine un quest single-player, în care dorește să se râazbune pe Old Harry, cel care l-a lăsat să moară. Jucătorul poate să se lupte cu membrii clanului Horca, cu boșii acestuia li cu alte caractere în locații urbane interesante. Se pot folosi o varietate de arme și echipamente pentru a învince concurenții și se poate câștiga experiență în luptă cu o interfață intuitivă de tip touch.

Sunt multe jocuri ca acesta lansate în ultima vreme și multe altele care urmează să fie lansate. Need For Speed: Rivals spre exemplu are o versiune de mobil care poate oferi elemente în jocul complet. Este o soluție foarte bună pentru fani pentru a avansa în cadrul quest-ului, chiar dacă nu se află în fața PC-ului sau a consolei. APB retribution va fi disponibil pentru iOS în cursul acestei luni și va urma implementarea acestuia și pe alte platforme ca Android.