APB Retribution a fost anunțat și are și un trailer interesant [VIDEO]

APB Retribution a fost anunțat și are și un trailer interesant [VIDEO]
Radu Neagu
Radu Neagu
02:56 10.12.2013

APB Retribution este gândit pentru a fi complementar MMO-ului APB Reloaded și explorează un alt stil al gameplay-ului.

APB retribution

APB Retribution este așadar puțin diferit și ia jucătorul de pe străzile principale din San Paro, ducând-ul în locurile mai retrase ale orașului. În căutarea răzbunării, jucătorul trebuie să folosească elemente din APB Reloaded pentru a supraviețui mediului.

APB Retribution permite gameplay-ul ca un membru al echipei adverse, San Paro Fallen, iar jucătorul trebuie să termine un quest single-player, în care dorește să se râazbune pe Old Harry, cel care l-a lăsat să moară. Jucătorul poate să se lupte cu membrii clanului Horca, cu boșii acestuia li cu alte caractere în locații urbane interesante. Se pot folosi o varietate de arme și echipamente pentru a învince concurenții și se poate câștiga experiență în luptă cu o interfață intuitivă de tip touch.

Sunt multe jocuri ca acesta lansate în ultima vreme și multe altele care urmează să fie lansate. Need For Speed: Rivals spre exemplu are o versiune de mobil care poate oferi elemente în jocul complet. Este o soluție foarte bună pentru fani pentru a avansa în cadrul quest-ului, chiar dacă nu se află în fața PC-ului sau a consolei. APB retribution va fi disponibil pentru iOS în cursul acestei luni și va urma implementarea acestuia și pe alte platforme ca Android.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI