Apacer Ares DDR3-3000 – Memorii RAM pentru entuziasti

Apacer Ares DDR3-3000 – Memorii RAM pentru entuziasti

Noua serie de memorii RAM Apacer Ares DDR3-3000 tinde sa duca overclocking-ul la un alt nivel si ofera o eficienta maxima pentru producatorii de continut audio/video.

Apacer Ares DDR3-3000

Cam asa se prezinta noile kituri de memorii Apacer Ares DDR3-3000, care, dupa cum le spune si numele, functioneaza la o frecventa nativa de 3000 MHz. Memoriile RAM Apacer Ares au fost testate si in cadrul targului Computex din luna iunie a acestui an, unde au fost overclockate pana la o frecventa de 3226 MHz folosind doar o racire pe aer.

Seria beneficiaza de teste duse la extrem inca din fabrica, producatorul garantand frecventa de 3000 MHz pentru fiecare kit de memorie in parte. Modulele sunt produse cu un PCB in opt straturi, ce reduce semnificativ interferentele si imbunatateste transferul semnalului si stabilitatea la overclocking. Sistemul de racire este unul „profesional” si iese in evidenta prin folosirea heatpipe-urilor si a unui radiator auxiliar separat de modulul de memorie. Materialul din care este produs radiatorul memoriilor este, evident, cupru, care ofera o conductivitate mai buna a caldurii decat aluminiul.

Seria Apacer Ares DDR3-3000 va fi disponibila initial in kituri dual channel de 8 GB, 16 GB cu frecvente stock de 2800 MHz, 2933 MHz si 3000 MHz. Pretul este din nou un factor necunoscut, insa cu siguranta va depasi valoarea normala a unui kit de memorii cu aceeasi capacitate.

 

Citește și:
Etichete: