AOC lanseaza un monitor ultra wide de invidiat – Q2963

AOC lanseaza un monitor ultra wide de invidiat - Q2963

Dupa ce Philips a impresionat cu primele televizoare 21:9, acum posesorii de PC-uri profita de acelasi confort prin .

aoc cinematic Q2963PM Widescreen

Indiferent cat de multe seriale se gasesc in format 16:9, cele mai multe filme se regasesc in format panoramic 21:9. Pentru pasionatii de filme sau, pur si simplu, pentru cei care vor sa profite de un spatiu suplimentar pe orizontala de 29 de inci cu numele Q2963PM.

Super wide sau ultra wide, in functie de cine il clasifica, acest monitor face parte dintr-o categorie exclusivista. Cu un panou IPS retroiluminat LED, acest ecran are toate ingredientele pentru a va porta o experienta cinematografica pe ecranul de la birou. Sa nu mai spunem de experienta imersiva pe care o veti trai in jocuri pe o astfel de configuratie. Are o rezolutie nativa WFHD egala cu 2560 x 1080, iar pentru ambianta ascunde si doua difuzoare stereo de 3 watti.

Pe partea de conectica, AOC Q2963PM include un DisplayPort, un HDMI si un DVI. Daca abilitatile de multitasking va sunt foarte bine puse la punct, modurile Picture in Picture si Picture by Picture va stau la indemana pentru a va uita pe jumatate de ecran la un film pe Blu-ray si pe cealalta jumatate la stirile online.

Cu toate ca 500 dolari este un pic mai multe decat media monitoarelor de pe piata, o jucarie precum aceasta cu un design unic, un raport de aspect de invidiat si PiP justifica foarte bine suma.

Citește și: