Angry Birds este in sfarsit gratuit pe iOS

Angry Birds este in sfarsit gratuit pe iOS

Cu toate ca utilizatorii de Android au avut din totdeauna disponibile in mod gratuit, abia acum primesc si utilizatorii de iOS acest tratament.Angry Birds iOS Free

pe dispozitivele cu Android in mod gratuit. Fata de iOS insa, versiunea jocului pentru terminale cu sistemul de operare al celor de la Google, venea si vine in continuare bombdardata de  reclame. Intr-un scenariu perfect, jocul ar fi disponibil in mod gratuit fara nici un fel de reclame. Acest scenariu s-a aplicat utilizatorilor de iOS zilele trecute.

Pentru ca Angry Birds inca mai atrage valuri intregi de fani si , e placut sa vezi ca Rovio a decis sa ia o pauza de la a se imbogati pe acest subiect. Imbogatire este cel mai potrivit cuvant, avand in vedere ca, doar in saptamana Craciunului din 2012, jocul a fost descarcat de 30 de milioane de ori.

Jocul Angry Birds, fara nici un alt sufix din serie gen Space sau Seasons, este disponibil in mod gratuit pe iOS. Jocul care costa un dolar in format de iPhone si trei dolari in format HD pentru iPad, poate fi descarcat acum de catre oricine in format gratuit. Stirea este atat de noua incat Apple nu a apucat sa agate jocul pe prima pagina din AppStore cu sigla ,,Free app of the week”. Aceasta etapa este iminenta pentru ca s-a intamplat si in urma cu cateva luni cand Angry Birds Rio a inceput sa poata fi descarcat gratuit.

Daca nu aveti deja Angry Birds descarcat pe iPhone, acum e momentul sa intrati in frenezie, nu de alta, dar se apropie weekendul si ar fi pacat sa-l petreceti facand ceva util.

Citește și: