Angajatori de Top: doua zile de targ pentru cariera

Angajatori de Top: doua zile de targ pentru cariera
21:14 09.04.2013

La inceputul acestui weekend se va desfasura a 14-a editie a targului de cariera Angajatori de Top.

Pentru cele doua zile (12-13 aprilie), este estimat un numar de 15.000 de vizitatori, care vor putea alege intre 3.200 de oportunitati de cariera pentru candidatii cu experienta si persoanele entry-level si 30 programe de internship & trainee. Vor fi prezente 90 de companii participante.

De asemenea, candidatii vizitatori vor putea participa la 25 conferinte si workshop-uri, cu diverse teme, precum: cum poate fi influentata evolutia in cariera de adoptarea unei atitudini pozitive si implicarea activa in atingerea obiectivelor propuse; de ce sa optez pentru un astfel de program de internship? in ce consta procesul de selectie?; provocarile si tehnologia din spatele retelei de telecomunicatii 4G.

Foarte importanta este si consilierea in cariera, care poate fi obtinuta gratuit, in cadrul standul CV Clinic. Vizitatorii se pot prezenta cu CV-ul pentru a primi gratuit feedback din partea consultantilor in resurse umane. Astfel, pot afla mai multe informatii despre modalitatile de redactare a CV-ului si sfaturi despre cum isi pot imbunatati CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor.

„Cei care vor trece pe la standul CV Clinic vor avea oportunitatea sa primeasca feed-back despre CV-ul lor: continut, aspect, relevanta in raport cu angajatorii pe care ii vizeaza. Cel mai important e ca isi vor putea privi propriul CV prin ochii angajatorilor si intelege astfel care sunt micile greseli care i-au tinut departe de interviurile pe care si le-au dorit, cum le pot remedia si care e atitudinea potrivita pentru a-i duce la urmatorul pas in cariera lor. O conversatie cu un specialist de la CV Clinic poate fi, in primul rand, un prilej de regasire a increderii in valoarea personala si in sansele de a gasi locul de munca cel mai potrivit”, a declarat Andreea Voroneanu – Specialist Resurse Umane & Lifestyle Coach, Consultant CV Clinic, Angajatori de Top.

Angajatori de Top

Un eveniment precum Angajatori de Top ofera marele avantaj al interactionarii cu recruiteri si manageri de resurse umane si al posibilitatii de a depune CV-ul direct la persoanele care vor lua decizia de angajare.

Un top 10 al domeniilor in functie de numarul oportunitatilor de cariera pentru care vizitatorii pot aplica in cadrul targului include:

  1. IT Software
  2. Vanzari
  3. Customer support
  4. Contabilitate
  5. Internship & Trainee
  6. Marketing & PR
  7. Achizitii
  8. Telecomunicatii
  9. Inginerie
  10. Administrativ

“Continuand dezvoltarea pe piata din Romania, Stefanini vine si la aceasta editie a Angajatori de Top cu aproximativ 30 de pozitii, destinate atat candidatilor entry-level, cat si celor cu experienta de peste 5 ani in zona IT. Cautam noi colegi care sa isi doreasca o dezvoltare profesionala intr-un mediu dinamic, multinational, in cadrul unei echipe unite. De asemenea, oferim sansa angajatilor Stefanini de a se dezvolta si pe proiecte internationale, in afara Romaniei”, a declarat Oana Calcan, Recruiting EMEA, Stefanini.

“Anul acesta avem peste 30 de posturi deschise in cadrul targului si speram sa reusim sa completam cat mai multe. Posturile se intind de la cele pentru studenti fara experienta anterioara in domeniul jocurilor video, cum ar fi Game Tester, pana la joburi specializate ca Senior Engine Programmer. Ubisoft Bucuresti este intr-o continuare extindere si speram ca targul sa ne aduca resursele necesare”, a declarat Ioana Angelescu –  Recruitment & OD Manager, Ubisoft.

“An de an, KPMG atrage un numar foarte mare de studenti sau proaspat absolventi, iar editia a 14-a a Angajatori de Top este o buna oportunitate pentru noi de a lansa campania anuala de “Internship”.  Cele 70 de pozitii pe care KPMG le are deschise in acest moment sunt o confirmare a faptului ca firma noastra investeste in tineri cu potential si speram sa avem un numar cat mai mare de vizitatori pe parcursul celor doua zile de targ’’ a declarat Ada Palea, Director, People Performance & Culture, KPMG.

Pentru pozitiile deschise, candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie candidatii sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja. Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru evenimentul Angajatori de TOP.

Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 13 aprilie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti. Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe sectiunea Angajatori de TOP de pe www.hipo.ro.

Evenimentul Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: RadioZU, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, WebDigital, Agora, Balaur.ro, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa.ro, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Romania Libera, Catalog Cursuri, Curierul National, Spectacular, DoingBusiness.ro, PlayTech.ro, PCWorld, Computer World, BESTEngineer, Profit360.ro, Metropotam, RegieLive, IT Trends, Educativa, Elevate, HR Manager, IT Channel, Portal HR, Today Software Magazine, Mobzine.ro, Studentul.info, Start UB, Studentie, Joobs.ro si Ziare.com.

Despre Catalyst Solutions

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul Career Innovation Week, Consulting Days si Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor”, precum si portalul de cariera www.hipo.ro.

loading...