AMD lanseaza noi drivere – Catalyst 13.11

AMD lanseaza noi drivere – Catalyst 13.11
Radu Neagu
Radu Neagu
17:25 04.11.2013

AMD a lansat ieri o noua versiune de drivere, Catalyst 13.11, pentru toate placile Radeon. Noul update rezolva problemele cu Battlefield 4 in Windows 8.

AMD Catalyst 13.11

AMD si-a tinut cuvantul si a lansat un nou set de drivere care vin cu o rezolvare la unele probleme aparute cu Battlefield 4. Multi utilizatori s-au plans de faptul ca jocul se blocheaza si da erori pe Windows 8. AMD a promis o rezolvare, iar cu noul set de drivere Catalyst 13.11 aceasta a venit.

Driverul are suport si pentru Windows 7 si pentru placile care pleaca de la seria HD5000 si, desigur, si pentru cel mai recent model de GPU lansat, R9-290X. Este disponibil pentru download urmand linkul urmator.

Se intampla in mod constant sa existe probleme cu driverele, mai ales cand e vorba de sisteme de operare noi, asa cum este Windows 8. E drept, o mare parte din acestea se rezolva cu ajutorul lui Microsoft, care ofera suportul producatorilor pentru dezvoltarea de drivere compatibile. Cu atat de multe modele de placi grafice si componente, situatia se stabilizeaza abia la doi-trei ani dupa lansarea sistemului de operare.

Windows 8 a venit totusi cu un un suport destul de mare pentru multe din componentele existente pe piata, problemele legate de drivere fiind insa putin mai mici decat la momentul lansarii lui Windows 7.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: