AirSON LTE, noi antene pentru tranfer de date mai inteligent

AirSON LTE, noi antene pentru tranfer de date mai inteligent

AirSON este numele unor noi antene pentru tehnologia LTE, prezentate in cadrul expozitiei MWC 2013 de compania Airspan, antene ce vin cu o serie de functii interesante pentru optimizarea traficului de date.

AirSON LTE

Suna destul de tehnic, asa ca voi incerca sa explic pe scurt ce aduc nou pe piata aceste antene. Solutiile AirSON reprezinta exhipamente de tip self-healing si self-optimizing ce permit retelei de transmisie sa preia din pachetele ce incarca prea mult alte antene. Exista situatii in care sunt prea multi abonati intr-un singur loc, ca de exemplu la evenimente publice, concerte, cazuri in care nu se pot efectua apeluri din cauza incarcarii retelei.

Ei bine, echipamentele AirSON analizeaza traficul intr-un mod mai inteligent decat cele actuale, limiteaza accesul la date sau voce, prioritizand una dintre necesitati. Diferenta fata de echipamentele actuale este ca antenele AirSON fac acest lucru la nivelul utilizatorului si nu la nivelul nodului respectiv.

Conectivitatea acestor dispozitive permite frecvente intre 700 MHz si 6.4 GHz, operand astfel o plaja foarte larga de frecvente si fiind compatibile cu un numar foarte mare de oparatori. Airspan activeaza in peste 100 de tari din intreaga lume, avand un portofoliu de clienti, operatori de date, ce depaseste 1000 de contracte.

Airson LTE Antena Single

Etichete: