Aplicatia Airport Chatter te ajuta sa te descurci in orice aeroport

Aplicatia Airport Chatter te ajuta sa te descurci in orice aeroport

Gandita ca o alternativa la Yelp, Airport Chatter este solutia perfecta pentru cei care vor sa faca mai multe in aeroport decat sa astepte avionul urmator.

Aplicatia AirPort Chatter iPhone

, noua aplicatie AirPort Chatter ar trebui sa nu lipseasca de pe telefoanele celor care vor ajunge in curand intr-un aeroport. Nu de alta, dar aceasta este cea mai scurta cale pentru a experimenta la un alt nivel cele cateva ore petrecute intr-un terminal.

Creat, printre altele, ca o experienta sociala, face o treaba foarte buna in a agrega informatii de la companii si de la alti utilizatori ai aplicatiei. Astfel veti fi mai eficienti in a va deplasa printr-un aeroport, veti gasi mai usor ceea ce cautati si veti avea la indemana toate detaliile magazinelor din imprejurimi. Veti putea afla programul diverselor locatii si veti putea fi siguri ca in aeroportul din Viena puteti manca un Cinnabon la 3 dimineata sau ca in Aeroportul din Munchen putea bea o cafea la Starbucks la 11 noaptea. Nu lipseste functia de check in in diverse locatii sau posibilitatea de a posta si citi review-uri pentru cafenele, baruri sau magazine.

Daca rata de adoptie va creste semnificativ in urmatoarea perioada, echipa Airport Chatter vrea sa introduca detalii legate de zboruri sau chiar si posibilitatea de a face rezervari la diverse curse, totul din interiorul aplicatiei.