02 nov. 2013 | 18:21

Acum exista suport pentru Paypal in PlayStation 3

ACTUALITATE
Acum exista suport pentru Paypal in PlayStation 3

Platile in magazinul virtual PlayStation 3 pot fi facute, incepand de acum, si prin PayPal.

PayPal Play Station 3

In luna ianuarie, a fost introdus acest sistem de plata prin PayPal in PlayStation 3, insa utilizatorii erau nevoiti sa foloseasca un PC pentru a transfera fondurile catre magazinul virtual. Acum, Sony a  introdus sistemul de plata direct in PlayStation 3 Store, utilizatorii putand acum sa faca platile direct de pe consola proprie.

„Sa platesti prin PayPal direct in contul tau de pe Sony Entertainment Network este acum mult mai usor pe PS3. Atunci cand faci checkout-ul poti folosi optiunea Add Funds si selecta PayPal pentru a transfera orice suma intre 5 si 150 dolari. Daca nu aveti cont pe PayPal trebuie sa va creati unul pentru a putea utiliza aceasta optiune.” a declarat Sony.

Exista o limita de 150 de dolari pentru acest sistem de plata, la contul Sony, pentru ca utilizatorii sa nu cheltuiasca prea mult, insa acum exista o flexibilitate mai mare in ceea ce priveste achitarea jocurilor sau a filmelor pe consola.

Va exista probabil si disponibilitate pentru PayPal in PlayStation 4. Vorbim de noua consola a producatorului, pregatita pentru lansarea oficiala pe data de 15 noiembrie in Statele Unite si, putin mai tarziu, pe 29 noiembrie, in Europa si America Latina.