Acer Liquid C1, un smartphone bazat pe Intel Lexington

Acer Liquid C1, un smartphone bazat pe Intel Lexington

Intel mai are mult de lucru pana va ajunge jucatorii importanti din industria SoC-urilor, creatii precum Acer Liquid C1 contribuie insa la aceste eforturi.

Acer Liquid C1 Intel CPU

La conferinta Intel de anul acesta de la CES, compania americana avea un smartphone construit in jurul platformei Intel Lexington. Desi la fata locului respectivul terminal nu venea insotit de un nume, acum aflam ca era vorba de Acer Liquid C1.

Configuratia aparatului include un procesor Atom Z2420 tactat la 1,2 GHz ascuns in spatele unui ecran de 4,3 inci. Preinstalat cu Android 4.0, smartphone-ul va avea o camera de 8 megapixeli, conectivitate 3G HSPA+ si o autonomie specificata la 9 ore de conversatii pe o conexiune 3G.

Respectivul terminal va fi disponibil incepand cu luna februarie la un pret accesibil de 335 dolari fara contract. Prima tara pe lista de lansari va fi Tailanda urmata la scurt timp de alte tari asiatice. Incercand sa justifica lipsa unor astfel de terminale din piete mai dezvoltate, Uday Marty de la Intel a afirmat ca lipsa conectivitatii LTE nu justifica introducerea unui smartphone ca Acer Liquid C1 in tari in care conectivitatea 4G devine din ce in ce mai populara.

Citește și:
Etichete: