A intrat în producție filmul care are ca idee jocul Temple Run

, 15 Noi, 21:58

Am auzit până acum de multe filme care au avut la bază ideea unui joc, sau chiar și invers. Ideea unui film după Temple Run este însă puțin exagerată.

Temple Run Film

De fiecare dată filmele create după jocuri de succes sau chiar invers, jocurile create după povești și filme interesante au căteva lucruri în comun. Mai excat oricare din acestea au o poveste, mai multe caractere, adică un motiv pentru care audiența se uită sau joacă acest tip de conținut. Temple Run însă nu deține nici măcar un caracter ci doar un personaj, cât despre poveste… nu există așa ceva. Și totuși se zvonește, pentru că nu pot să dau crezare nici celor care sunt destul de siguri pe ei, că un film asemănător jocului este deja în producție.

Sincer prima impresie a fost cea a lui Arnold Schwarzenegger alergând timp de o oră și jumătate, și strigând celebra lui replică, cea pe care o parodiază și comediantul Pablo Francisco, „Run, take Cover”. Totuși producătorul acestui film se numește David Heymann, cel care a adus pe marile ecrane numeroasele ecranizări ale lui Harry Potter. Legat de acest titlu, lipsa povestirii îl pune pe Heyman în situația în care poate face ce vrea cu povestea, pentru că el este cel care o va crea de la bun început.

Dacă acesta va fi un film bun, vom afla doar la momentul vizionării acestuia. Personal sunt tare curios dacă va reuși cu adevărat să fie transpus într-o oră și jumătate, ideea unui personaj care doar aleargă și sare la o trambulină din când în când.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail