2K Games va lansa Sid Meier’s Civilization V: Brave New World

, 02 Iul, 16:20

Publisherul 2K Games va lansa jocul de strategie Sid Meier’s Civilization V: Brave New World, dezvoltat de Firaxis Games, pe 9 iulie in SUA si pe 12 iulie la nivel international.

Brave New World

Noua creatie a celebrului Sid Meier are aceeasi modalitate de desfasurare a actiunii, prin ture, in care utilizatorul trebuie sa isi creeze un imperiu pe care sa-l mentina de-a lungul timpului.

In Brave New World, al doilea „expansion” al Sid Meier’s Civilization V, sunt introduse noi civilizatii, utilizatorul poate face comert international si poate invinge prin dominare culturala. Jocul are incluse doua noi scenarii” American Civil War, unde utilizatorul poate fi de partea Uniunii sau a Confederatiei, si Scramble for Africa, prin care poate explora continentul negru.

Lanasarea variantei pentru PC va fi in iulie, urmand ca in cel de-al treilea trimestru al anului sa fie lansata si versiunea pentru Mac.

Brave New World poate fi precomandat, pretul fiind de 30 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail