ZyXEL ofera functii de cloud pe noile Media Servere

, 26 Iun, 20:38

ZyXEL ofera functii de personal cloud pe Media Serverele din generatie noua, a se citi NAS-uri (Network Attached Storage). Si eu am ramas putin perplex de noile denumiri pentru aceste dispozitive, insa acesta e rolul marektingului in final.

NSA325 Application Diagram

Asadar, daca achizitionati unul din noile sisteme NAS NSA300, acestea vor incorpora un software numit Polkast pentru a forma un ecosistem cloud ce poate fi accesat de pe aproape orice dispozitiv si de oriunde. NAS-urile aveau si pana acum posibilitatea de a partaja informatii prin servere de tip FTP, insa nu exista o aplicatie dedicata foarte usor de folosit pentru acestea. Polkast este practic o interfata ce permite accesul la fisiere media sau de alt tip prin intermediul unui alt PC, telefon Android sau iOS. Stocarea se face tot pe HDD-urile interne ale NAS-ului, doar ca exista o componenta permanent online. Pana acum, ecosistemul cloud era oarecum limitat la reteaua interna. Diagrama de mai sus cred ca este cea mai expresiva.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail