Zvonurile se intetesc: Windows 8 asteptat in octombrie

, 20 Mar, 12:31

Se pare ca Windows 8 este programat pentru o lansare in luna octombrie a acestui an, conform surselor celor de la Bloomberg. Compania va incerca sa termine lucrul pentru versiunea finala a sistemului de operare in aceasta vara, pentru a nu rata perioada sarbatorilor.

Procesul de dezvoltare este ingreunat in mare parte de suportul pentru procesoare ARM al lui Windows 8, care este o premiera pentru seria de sisteme de operare de la Microsoft. Potrivit zvonurilor, Microsoft doreste o lansare simultana a editiei clasice si a celei pentru arhitectura ARM, alaturi de tablete si PC-uri dedicate noului software.

Aparent, compania planuieste sa lanseze alaturi de partenerii sai nu mai putin de 40 de modele de computere si tablete bazate pe procesoare Intel si aproximativ cinci dispozitive cu procesoare ARM.

Probabil vom afla mai multe in luna aprilie, cand Microsoft va organiza o conferinta dedicata partenerilor, in cadrul careia va explica strategia de marketing si va oferi date concrete despre lansare, pret si disponibilitate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail