Zvonuri: „Wedge” – periferice oficiale Microsoft pentru Windows 8

Zvonuri: „Wedge” – periferice oficiale Microsoft pentru Windows 8

Dupa ce si-a reinventat complet sistemul de operare in Windows 8, Microsoft se pare ca pregateste si o serie de mausuri si tastaturi pe care le numeste Wedge Mobile.

Windows 8 Wedge mouse

Noua colectie, formata dintr-un mouse si o tastatura, a inceput sa circule in ultimele 24 de ore pe o mare parte din site-urile de profil si, cu toate ca Microsoft a refuzat sa comenteze, produsele par adevarate. Pentru un plus de veridicitate, integreaza pana si noul logo al sistemului de operare Windows.

Din cate se pare, Wedge Mobile keyboard este o tastatura mai compacta cu o husa sau cover incluse in pachet. Microsoft Wedge Touch este numele unui nou mouse futuristic care face parte din aceeasi linie de accesorii. Cu toate ca informatiile legate de functiile noului mouse sunt pure speculatii, acesta se pare ca va fi multitouch si va  avea o functie inovativa de scroll la 360 de grade.

Cei de la Winmag, din surse sigure, au afirmat ca noile accesorii ar trebui sa fie disponibile in aproximativ aceeasi perioada cu lansarea noului sistem de operare – Windows 8. Desi pagina respectiva nu mai exista in acest moment, baietii de la The Verge au apucat sa vada cele doua produse pe site-ul Best Buy, cu preturi de 61 dolari pentru mouse si 69 dolari pentru tastatura.

Windows 8 Wedge Keyboard

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: