YouTube te ajuta sa postezi continut de calitate

YouTube te ajuta sa postezi continut de calitate

YouTube-Video-Editor

Intr-o lume guvernata de filme online e placut sa vezi ca baietii de la YouTube nu neglijeaza imbunatatirea serviciului pentru simplul fapt ca sunt pe primul loc in acest domeniu.


Dupa cum se poate vedea si in clipul de mai sus, YouTube a dat drumul in aceste zile la un nou sistem de filtrare, editare si in final imbunatatire al continutului video pe care il urcam zi de zi pe popularul site de video sharing.

Pornind de la ideea unui singur click pentru a rezolva orice probleme, noul sistem intitulat Video Manager permite utilizatorilor care au postat un anumit clip sa-si lumineze sau sa-si stabilizeze respectivul continut. Printre altele puteti in orice moment sa reveniti la forma originala a materialului. In cazul upload-urilor de pe dispozitive portabile, extrem de des intalnite in ultima perioada, pentru a beneficia de astfel de functii este suficient sa ajungeti la un computer dupa ce ati terminat upload-ul si puteti aplica respectivele filtre chiar si cateva saptamani mai tarziu.

Pentru a intelege mai bine abilitatile de stabilizare ale continutului video implementate in YouTube puteti urmari clipurile de mai jos.

Inainte:

Dupa: