YouTube cauta video bloggeri, insa nu si romani

YouTube cauta video bloggeri, insa nu si romani

In cadrul initiativei YouTube Next Creator, un proiect care pana acum a mai ajutat oameni precum antrenori de fitness si bucatari sa castige adepti prin clipurile lor, YouTube acum este in cautarea unor video bloggeri sau vloggeri.

Managerul noului proiect marca YouTube, intitulat Austin Lau, desi cauta persoane care au deja ceva experienta pe YouTube incearca sa evite pe cat posibil acei utilizatori care deja au un public extrem de numeros. Castigatorii proiectului vor primi echipamente video in valoare de 5000$ si promovare pe YouTube si website-urile partenere in valoare de 10.000$. Vor participa la workshop-uri prin Google+ si vor primi sfaturi de la vloggeri de succes precum iJustine. Aceasta din urma este o personalitate care a pornit din mediul virtual, ca acum sa ajunga la 574.793 fani pe Facebook si cateva sute de mii de subscriberi pe YouTube. Mai multe detalii despre proiect gasiti la adresa youtube-global.blogspot.com/2011/03/youtube-nextup-are-you-next-big-thing.html.

Finalitatea proiectului descris mai sus, Austin Lau, spera sa fie generarea de ambasadori YouTube pentru comunitate de utilizatori cu mentiunea ca, intr-un caz ideal, respectivii ambasadori vor profita de ocazie pentru a-si impartasi mai departe experienta acumulata.

Pacat ca la noi in tara parteneriatul YouTube inca nu este posibil, zic „inca” pentru ca „inca” sper ca intr-o buna zi sa stam si noi alaturi de tari precum Uganda, Peru, Nigeria (tara mama a spamului si a phishingului) in lista de parteneri.