YouTube atinge 4 miliarde de vizite pe zi

, 24 Ian, 17:12

Fondat in 2005, YouTube a oferit vizitatorilor o sursa continua de amuzament si miliarde de ore de clipuri muzicale. De asemenea, a fost o rampa de lansare pentru sute, chiar mii de artisti care si-au facut publica munca si au primit cele mai sincere aprecieri. Site-ul de video sharing se bucura si acum de un succes incredibil in randul consumatorilor de toate varstele.

V-ati intrebat insa cate vizite pe zi primeste un astfel de gigant al marketingului? Cifra atinsa recent este de 4 miliarde pe zi!

Asa este, conform Reuters, site-ul de video sharing a atins recent chiar 4 miliarde de accesari pe zi, o crestere de aproape 25 procente fata de acum 8 luni cand a fost facut ultimul sondaj. Utilizatorii nu mai au ca scop consumul de continut video, 60 de ore de video sunt uploadate in fiecare minut, comparabil cu 48 de ore pe minut in luna mai 2011.

Aceasta crestere a numarului de accesari si upload-uri se datoreaza cresterii popularitatii smartphone-ului si a tabletelor ce incurajeaza consumatorii sa incarce sau sa acceseze platforma de pe orice fel de conexiune, fie ea si 3G.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail