Ymens – Un serviciu de cloud pur romanesc

, 05 Oct, 07:45

Trebuie sa recunosc, nu am avut foarte multe informatii despre aceasta lansare. Tot ce mi s-a spus era, ca va fi foarte interesanta, dinamica, si diferita de celelalte evenimente de presa. Am muscat galusca cum s-ar spune si am ajuns la fata locului, unde am fost surprins de conceptul de prezentare mai interactiv. in alta ordine de idei produsul lansat a fost Ymens, sau „Imens” un serviciu de cloud romanesc dezvoltat de programatorii de la TeamNet.

Ymens este o solutie de backup si lucru in cloud ce include servicii de informare, solutii de tip CRM, email facturare si chiar si de videoconferinta. Indexarea este un punct forte al acestei solutii. Personalul Ymens poate chiar veni la sediul companiei ce doreste adoptarea acestei solutii si se poate ocupa de scanarea documentelor pentru a fi introduse in arhiva virtuala.

As putea sa continui sa va prezint avantajele unei astfel de solutii insa mai bine o poate face Dl. Cezar Stalea – director tehnic Ymens, in interviul de mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail