Yahoo! – mai putin roz, dar plin de optimism

, 08 Apr, 08:00

yahoo-sunnyvale

Desi saptamana aceasta Yahoo! a concediat nu mai putin de 2.000 de angajati, in ceea mai mare campanie de acest gen din cei 17 ani de existenta, CEO Scott Thompson a incercat sa infatiseze orizonturi mai optimiste celor ramasi, printr-o scrisoare.

Cu subiectul „E timpul sa mergem mai departe”, la o zi dupa valul de concedieri, Scott Thompson a trimis un email catre angajatii Yahoo! din intreaga lume. In principiu, pe langa faptul ca in respectivul email s-a constientizat nivelul de neliniste din randul angajatilor, CEO-ul a atras atentia asupra faptului ca o mare parte din nelamuriri se vor clarifica in cadrul evenimentului All Hands, care se va desfasura saptamana viitoare.

Cu toate ca nu si-a neglijat angajatii care au parasit Yahoo!, oferindu-le compensatii semnficative pentru timpul petrecut in cadrul companiei, acelasi Scott Thompson a atras atentia asupra situatiei dificile in care continua sa se afle compania. Practic, atat timp cat nu vor fi prioritizate nevoile clientilor si ale companiilor care apeleaza la platforma de reclama a Yahoo!, situatia nu se va imbunatati prea curand. Si-a incheiat scrisoarea astfel: „Putem face asta. Vom face asta! Un lucru pe care l-am auzit repetat de cand am venit aici este ca toata lumea vrea sa castige din nou. Exista atata pasiune pentru Yahoo! – pentru ce a fost si pentru ce credem cu totii ca poate fi.” Daca viitorul celor de la Yahoo! nu este chiar roz, macar este incarcat cu o doza semnificativa de optimism.

Fiind un utilizator al serviciilor Yahoo! de mai bine 10 ani, personal, le doresc tot binele din lume celor de acolo. Din pacate, este nevoie de schimbari majore in politicile practicate de companie pentru ca aceasta sa revina la succesul de altadata.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail