Xperia Play ramane fara Ice Cream Sandwich

, 25 Mai, 13:42

Se pare ca Sony a renuntat la ideea de a aduce actuala versiune de Android, Ice Cream Sandwich, pe telefonul de gaming Xperia Play. Desi nu a fost anuntat sau confirmat oficial, un nou post de pe blogul Sony Mobile sugereaza ca acest dispozitiv va fi abandonat din acest punct de vedere.

Toate telefoanele si dispozitivele ce se gaseau pe lista de produse in afara de Xperia Play care vor primi noul update in articolul de luna trecuta se regasesc si in cel de fata. Telefonul de gaming pare sa fi disparut disparut fara urma, iar faptul ca Sony nu a reactionat in niciun fel sugereaza ca nu se va mai intoarce pe aceasta lista.

Curios este faptul ca Sony a lucrat o vreme la un update pentru acest telefon, lansand in trecut o versiune beta a ROM-ului cu ICS in luna martie. Conform declaratiilor Sony de la vremea respectiva, compania testa Android 4.0 pe terminalul Play pentru a observa aditiile pe care noua versiune a sistemului de operare le aduce in gaming.

Aparent, diferentele nu au fost destul de convingatoare pentru a justifica investitia de timp, bani si efort pentru lansarea unei versiuni finale de Ice Cream Sandwich pe Xperia Play.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

as dori sa stiu dak in viitorul apropiat xperia play va avea android versiunea 4

VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS

posesor de xperia play

Nu înțeleg de ce au abandonat cu totul acest model de telefon care îmi pare cel mai potrivit pentru adolescenți. Au investit sume importante în dezvoltarea lui așa că ar fi meritat atenție în continuare. Păcat și pentru lipsa unui update de S.O. pentru că cei care au făcut efortul să cumpere modelul meritau mai multă atenție din partea companiei.
Oricum un telefon foarte, foarte bun având în vedere scopul în care a fost produs.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail