25 mai 2012 | 13:42

Xperia Play ramane fara Ice Cream Sandwich

ACTUALITATE
Xperia Play ramane fara Ice Cream Sandwich

Se pare ca Sony a renuntat la ideea de a aduce actuala versiune de Android, Ice Cream Sandwich, pe telefonul de gaming Xperia Play. Desi nu a fost anuntat sau confirmat oficial, un nou post de pe blogul Sony Mobile sugereaza ca acest dispozitiv va fi abandonat din acest punct de vedere.

Toate telefoanele si dispozitivele ce se gaseau pe lista de produse in afara de Xperia Play care vor primi noul update in articolul de luna trecuta se regasesc si in cel de fata. Telefonul de gaming pare sa fi disparut disparut fara urma, iar faptul ca Sony nu a reactionat in niciun fel sugereaza ca nu se va mai intoarce pe aceasta lista.

Curios este faptul ca Sony a lucrat o vreme la un update pentru acest telefon, lansand in trecut o versiune beta a ROM-ului cu ICS in luna martie. Conform declaratiilor Sony de la vremea respectiva, compania testa Android 4.0 pe terminalul Play pentru a observa aditiile pe care noua versiune a sistemului de operare le aduce in gaming.

Aparent, diferentele nu au fost destul de convingatoare pentru a justifica investitia de timp, bani si efort pentru lansarea unei versiuni finale de Ice Cream Sandwich pe Xperia Play.