Xbox SmartGlass SDK, disponibil pentru dezvoltatori

, 22 Iun, 16:00

SDK-ul pentru una dintre cele mai interesante tehnologii pe care Microsoft le-a prezentat la E3, Xbox SmartGlass, este acum disponibil pentru dezvoltatori. Acesta a fost lansat atat pentru angajatii Microsoft, cat si pentru partenerii inscrisi in programul Microsoft Game Development Network.

Prin intermediul SmartGlass, producatorii de jocuri si continut media pentru Xbox 360 si Xbox Live vor putea realiza aplicatii noi care sa interactioneze cu ceea ce consola afiseaza pe ecran in moduri noi. Inclus in noul SDK este noul software de dezvoltare SmartGlass Studio (o versiune modificata de Visual Studio), alaturi de o librarie JavaScript compatibila crossplatform (iOS, Android, WP7) si o aplicatie de test care prezinta functionalitatile posibile prin intermediul noii tehnologii.

Xbox SmartGlass va veni pe Xbox 360 in aceasta toamna, odata cu update-ul anual de software si va fi integrat in toate jocurile publicate si/sau dezvoltate de Microsoft.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail