Xbox Live pentru iPhone te ajuta sa-ti controlezi XBOX-ul de la distanta

, 14 Iun, 15:40

my-xbox-live-iphone-update

Cu toate ca Windows Phone este platforma care se pupa cel mai bine cu un XBOX de la aceeasi companie, este placut sa vezi ca Microsoft este suficient de destept incat sa nu neglijeze unul dintre cele mai populare dispozitive de pe planeta.

Noua aplicatie My Xbox Live pentru iPhone, introdusa pentru prima oara anul trecut tocmai a primit un update semnificativ. Desi majoritatea functiilor sunt imprumutate de la versiunea aplicatiei pentru Windows Phone este placut sa vezi ca gigantul din Redmond nu-si neglijeaza clientii.

Revenind la functionalitate, noua versiune a aplicatie va permite sa va conectati iPhone la XBOX 360. Va ajuta sa vedeti actitivitatea recenta pe platforma si va ofera controalele necesare pentru a naviga prin meniuri si pentru a gasi continut nou de descarcat.  Exista pana si o interfata optimizata pentru interactiunea cu continut multimedia, indiferent daca vorbim de continut video sau audio.

Daca ar fi sa atragem atentia asupra un aspect mai dubios, acela ar fi restrictionarea functionalitatii descrise mai sus doar in versiunea de iPhone a aplicatiei. Pe iPod Touch sau iPad noua aplicatie se instaleaza fara probleme insa nu puteti interactiona cu consola. Avand in vedere ca acestea din urma sunt doar cateva detalii care se vor remedia intr-o versiune ulterioara a My Xbox Live, intregul efort al gigantului din Redmond eu sunt de parere ca trebuie laudat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail