WP8 ar putea veni cu mult ravnita functie USB Mass Storage

WP8 ar putea veni cu mult ravnita functie USB Mass Storage

Intr-o perioada in care creatorii de terminale mobile au inceput din ce in ce mai tare sa fuga de carduri Micro SD si functii de USB Mass Storage, noul Windows Phone este impotriva curentului.windows-phone-8

Dupa ce s-a confirmat oficial ca terminalele care vor rula Windows Phone 8 vor suporta carduri MicroSD, o functie care nu a mai fost intalnita nici la WP7, nici la WP7.5 – o noua serie de zvonuri plauzibile au inceput sa circule pe internet. WPDang a aflat dintr-o sursa sigura ca dispozitivele cu Windows 8 vor interactiona de minune cu orice sistem de operare, ca si cand ar fi stick-uri USB.

Daca avem in vedere faptul ca noile aparate vor suporta microSD-uri, pe care cel mai probabil le vor trata ca fiind „removable drives”, este un pas normal ca si telefoanele sa functioneze in acelasi fel cand sunt legate la un PC. Mergand pe aceeasi idee, functii simple precum cea de drag and drop pentru transferul de continut sunt mai mult de plauzibile, in momentul in care un smartphone cu WP8 este conectat la un computer.

Cel mai mare avantaj, daca functia descrisa mai sus ajunge in versiunea finala de WP8, este bucuria de a nu mai folosi in mod obligatoriu aplicatia Zune. Ca si iTunes de la Apple, Zune de la Microsoft este o aplicatie greoaie si nu foarte prietenoasa. Daca vom putea transfera orice fel de informatii prin Windows Explorer, necesitatea de a avea Zune pe PC ar disparea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: