Windows Phone 8 se va intelege de minune cu Windows RT

Windows Phone 8 se va intelege de minune cu Windows RT

Cu toate ca momentan nu exista pe piata smartphone-uri Windows Phone 8, cel putin pentru alte cateva zile, Microsoft a facut publica o aplicatie care va permite comunicarea intre un dispozitiv cu Windows RT sau Windows 8 si un smartphone echipat cu noul sistem de operare.

Windows Phone Windows RT

Windows Phone este numele unei noi aplicatii iesite din laboratoarele Microsoft ce ar trebui sa incante viitorii posesori de terminale cu WP8, care folosesc si o tableta cu Windows RT, sau un PC cu sistem de operare Windows 8. Aplicatia este disponibila in Windows Store, vine cu o interfata Metro si este gratuita.

Gandit pentru a inlocui o mare parte din functionalitatea aplicatiei Zune pentru desktop, noul program va permite sa va copiati in doua sensuri imaginile, muzica si alte tipuri de continut de pe un smartphone cu WP8 pe un sistem cu Windows 8 sau Windows RT. Sunt ceva sanse ca in momentul in care conectati un smartphone cu Windows Phone 8, aplicatia de mai sus sa se instaleze automat de pe terminal, insa aceasta informatie nu a fost confirmata.

Citește și: