Windows 8 vine in noua sortimente

, 02 Mar, 18:32

Pe vremuri exista o singura versiune de Windows lansata la un moment dat, iar aceasta includea toate functiile de care atat utilizatorii de rand, cat si specialistii aveau nevoie. Ei bine, odata cu trecerea la familia NT, au inceput sa apara din ce in ce mai multe variatiuni ale aceluiasi sistem de operare, fiecare oferind o experienta completa pentru un anumit segment de piata.

Daca in cazul lui Windows XP existau initial doar versiunile Home si Professional, al caror nume sugera imediat targetul vizat, in cazul versiunilor mai noi este foarte greu sa ne dam seama. In aceeasi situatie se afla si noul Windows 8, al carui Consumer Preview a dat de gol numele tuturor sortimentele in care noul sistem de operare va veni, ne informeaza TechCrunch.com. Intr-o ordine total aleatorie, vom avea de a face cu Windows 8 Enterprise Edition, Windows 8 Enterprise Evaluation Edition, Windows 8 Home Basic, Windows 8 Home Premium, Windows 8 ARM Edition, Windows 8 Professional Edition, Windows 8 Profesional Plus Edition, Windows 8 Starter Edition si Windows 8 Ultimate Edition.

In timp ce unele dintre ele sunt destul de bine denumite incat sa ne dam seama imediat carui segment de piata se adreseaza, diferentele dintre Professional si Professional Plus Edition sau Enterprise si Enterprise Evaluation Edition sunt inca o enigma. Vom sti mai multe despre fiecare dintre acestea, cand vor fi anuntate in mod oficial de catre Microsoft.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail