Windows 8 Release Preview in Iunie

Windows 8 Release Preview in Iunie

windows 8 release preview microsoft

Stim deja ca Windows 8 Consumer Preview a avut un succes imens, depasind chiar si Beta-ul de Windows 7. Microsoft a anuntat insa un nou Preview, care va fi mult mai apropiat de versiunea finala. Acesta se numeste Windows 8 Release Preview si va fi disponibil foarte curand.

Anuntul a fost facut la evenimentul Windows 8 Developer Days, care s-a tinut in Japonia, iar conform contului oficial de Twitter al echipei de dezvoltare din spatele noului Windows, putem sa ne asteptam la Release Preview in prima saptamana a lunii iunie.

Din pacate insa, nu stim inca exact care vor fi diferentele si in ce sens au imbunatatit Windows 8 in timpul de la momentul lansarii Consumer Preview-ului. Avand in vedere tonele de feedback pe care Microsoft le-a primit si nivelul de finisare pe care noul sistem de operare il avea deja, vom avea probabil pe mana un produs aproape gata de lansare.

Probabil urmatoarea oprire a lui Windows 8 dupa Release Preview va fi editia finala, care este asteptata in luna octombrie a acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: