Windows 8 Consumer Preview e mai popular ca Windows 7 Beta

Windows 8 Consumer Preview e mai popular ca Windows 7 Beta

Windows-8-Consumer-Preview-PCs

Chiar daca mai sunt cateva luni pana la lansarea oficiala a Windows 8, Microsoft deja se lauda cu popularitatea versiunii Consumer Preview printre utilizatori.

Avand in vedere ca e mai bine sa compari mere cu mere decat mere cu pere, Microsoft, prin intermediul contului de Twitter @BuildWindows8, a comparat popularitatea noului Windows 8 Consumer Preview cu Windows 7 in varianta Beta.

Desi foarte multi utilizatori inca sunt nemultumiti de directia in care s-a orientat Microsoft cu noul sistem de operare, in special disparitia butonului de Start, se pare ca numarul celor care folosesc zi de zi noul Windows este foarte mare. Twitul mentionat mai devreme defineste plaja de utilizatori a noului sistem de operare ca fiind de doua ori  mai mare decat cea a Windows 7 pe vremea cand se afla in acelasi stadiu incipient de dezvoltare.

Nu avem cifre exacte asociate acestei performante, insa faptul ca „milioane de oameni il folosesc zilnic” ar trebui sa ne impresioneze destul de mult.

Daca nu ati avut inca ocazia sa experimentati noul sistem de operare avem un tutorial complet legat de optiunile si procedura de instalare a Windows 8 Consumer Preview.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: