Windows 8 aduce suport pentru senzori multipli

, 26 Ian, 14:20

Microsoft Windows Logo

Stim cu totii ca Microsoft ne pregateste noul Windows 8 si abia asteptam sa punem mana pe un device care sa il ruleze. Pe masura ce ne apropiem de momentul lansarii ne sunt prezentate tot mai multe detalii interesante despre functiile si capacitatile sistemului, precum si usoare indicii cu privire la dispozitivele pe care o sa ruleze.

Conform ubergizmo.com Windows 8 va include suport pentru o serie de senzori specifici device-urilor mobile: accelerometru, gyroscop, magnetometru si senzor de lumina. Partea de asemenea interesanta consta in faptul ca aplicatiile vor putea folosi mai multi senzori simultan pentru o interactiune cat mai reala cu utilizatorii.

Practic prin introducerea acestui suport Microsoft isi arata clar intentia de a patrunde cu noul sistem pe piata device-urilor mobile. Daca pe PC-uri Windows 8 probabil ca nu va avea rival, suntem curiosi in ce masura va reusi sa concureze Android-ul si iOS-ul pe segmentele de smartphone-uri si tablete.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail