Windows 8 a atins un nou prag – Release Preview, gata de download

Windows 8 a atins un nou prag – Release Preview, gata de download

Noua versiune de Windows 8, si ultima care va fi disponibila gratuit curiosilor, a fost lansata. Poarta numele de Release Preview.

Noul Windows 8 Release Preview este cea mai apropiata versiune de cea care va fi comercial disponibila, atat ca functionalitate, cat si ca aspect. Promisa la incepului lunii iunie, Microsoft s-a tinut de cuvant si l-a facut disponibil pe site-ul companiei.

Windows 8 release previewDesi estetic nu ne asteptam la schimbari considerabile pentru noua versiune de Windows 8, previzibile sunt schimbari semnificative in aplicatiile Microsoft. Daca avem noroc, si Windows Store – magazinul virtual de aplicatii ar trebui sa prinda ceva culoare.

Click aici pentru a descarca versiunea care va intereseaza. Aici veti gasi atat versiunile de Windows 8 pe 64 cat si pe 32 de biti. Daca preferati sa experimentati noul Windows Release Preview in alta limba, aveti disponibile turca, araba, chineza, franceza, germana, japoneza, coreeana, portugheza, rusa, spaniola si suedeza. Specificatiile de sistem sunt identice cu versiunea Consumer Preview.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: