Wikipad – tableta de gaming primeste specificatii complete

Wikipad –  tableta de gaming primeste specificatii complete
11:20 01.08.2012

Desi cele mai multe tablete cu Android sunt perfecte si pentru placuta activitate de gaming, nici una nu este mai potrivita pentru un gamer adevarat decat Wikipad.

wikipad-specs

Dupa ce in urma cu aproximativ 2 luni creatorii Wikipad anuntau incheierea unui parteneriat cu baietii de la Gaikai pentru streaming de gaming, in aceasta perioada producatorii par sa se fi  hotarat si pe configuratia completa a ,,consolei” de mai sus.

Wikipad va fi o tableta cu ecran de 10,1 inci, cu o rezolutie de 1280 x 800 ce va integra un panou IPS. Procesorul folosit va fi cipul NVIDIA Tegra 3 T30 quad-core tactat la 1,4 GHz, in timp ce cantitatea de memorie prezenta in configuratie va fi 1 GB. Spatiul de stocare va incepe de la 16GB, in timp ce sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.1 Jelly Bean. Camera principala va fi de 8 megapixeli iar camera din fata va avea numai 2 megapixeli.

Producatori promit 6 ore de gaming neintrerupt pe aceasta jucarie, iar ca o diferenta majora fata de planurile initiale, se numara trecerea de la un ecran 3D la unul 2D. Controllerul, care defineste de fapt o mare parte din elementul de gaminginclude clasicele butoane select/start , doua triggere, stick-uri analogice si 4 butoane. Intreaga componenta care defineste controllerul este detasabila si merita mentionat faptul ca, desi acopera difuzoarele tablete, sunetul nu este obstructionat ci redirectionat catre utilizator.

Din pacate nu am primit si o data de lansare pentru tableta sau un pret, singurul detaliu pe care il mai avem fiind greutatea de 560 grame, dublul unei unitati PlayStation Vita sau Nintendo 3DS.

loading...