Wicked Lasers inventeaza sabia laser

Wicked Lasers inventeaza sabia laser

wicked lasers lasersaber

Wicked Lasers, celebra companie care produce tot felul de lasere pentru entuziastii acestui fenomen, a inventat prima sabie laser functionala. Nu, nu va ganditi inca la dueluri ca in seria de filme Star Wars, insa este o sabie luminata de un laser adevarat si este prima care seamana destul de mult cu fictiunea lui George Lucas.

Pentru a intra in posesia unei astfel de „sabii”, va trebui sa cumparati doua produse de pe site-ul Wicked Lasers. Primul este un laser, intitulat Spyder 3, care se intampla sa fie cel mai puternic laser care poate fi achizitionat in mod legal. Acesta este deosebit de periculos daca este folosit in medii necontrolate, intrucat poate provoca arsuri reale (raza de lumina aprinde chibrituri aproape instant). A doua componenta este atasamentul LaserSaber, care se pune deasupra fasciculului de lumina pentru a completa jucaria SF.

Rezultatul este o veritabila „sabie laser”, cu „lama” realizata din policarbonat si care foloseste un sistem de „gravitatie magnetica” pentru a oferi efectul de pornire ca in celebra serie de filme. Singurul lucru care lipseste este sunetul specific, pe care puteau sa il adauge foarte usor folosind un difuzor si un accelerometru. Este posibil ca Lucasfilm sa nu fi aprobat licentierea unei jucarii atat de periculoase.

Wicked Lasers nu sugereaza duelurile intre proprietarii de LaserSaber, insa acest lucru va fi inevitabil. Mai jos puteti sa vedeti produsul in actiune:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: