Western Digital si-a revenit dupa inundatiile din Thailanda

Western Digital si-a revenit dupa inundatiile din Thailanda

Western Digital inundatii Thailanda

Reprezentantii marelui producator de hard disk-uri afirma ca Western Digital intra in normalitate dupa inundatiile din Thailanda. Practic, compania a reusit sa isi restabileasca atat sistemul de lucru, cat si lantul de furnizori si distribuitori.

Asta nu poate decat sa ne incante, daca luam in considerare preturile astronomice pe care hard-urile inca le au. Totusi, intreaga tevatura generata de aceste inundatii „apocaliptice” nu a facut decat sa ii ajute intr-un fel sau altul pe producatorii de medii de stocare, fiindca ca au vandut cam tot ce au produs la preturi foarte mari.

Ca sa va faceti o idee, conform zdnet.com, Western Digital a reusit sa vanda in primul trimestru nu mai putin de 44,2 milioane de hard-uri si a inregistrat incasari de 483 milioane de dolari. Cu alte cuvinte, utilizatorii au fost cei care au avut cel mai mult de suferit de pe urma dezastrelor naturale, acestia fiind nevoiti in continuare sa scoata mai multi bani din buzunar.

Sa vedem daca si cat de repede preturile se vor duce in jos, acolo unde le este locul, in asa fel incat sa nu mai fim nevoiti sa suportam preturi aberante de 600 de lei pentru un hard de 1TB, fie el si de laptop.