Vreti un Nexus 7 un pic altfel? Undeva exista

Vreti un Nexus 7 un pic altfel? Undeva exista

Google Nexus 7 este varful de lance al tabletelor cu Android din mai multe puncte de vedere. Din pacate, in acest caz particular, Google a preferat sa transforme intr-o prioritate un pret mai mic pentru noul gadget decat un spatiu de stocare implicit mai generos. Cel putin asa credea lumea.ASUS Nexus 7 32gb

Nexus 7 este o tableta care vine implicit cu doar 8 sau 16GB de spatiu. Aceasta afirmatie a fost valabila pana acum cateva zile cand, din greseala, un japonez a primit in posta un Nexus 7 cu 32GB de memorie interna, dupa ce a facut comanda la un Nexus 7 de 16GB. Pentru ca evenimentul era destul de greu de crezut, japonezul a facut imediat poza de mai sus pentru confirmare in care se poate vedea ca spatiul disponibil al tabletei este de 26,62 GB in timp ce capacitatea totala este de 27,58 GB.

Cum e de asteptat, cu siguranta exista o explicatie perfect logica pentru acest eveniment, dar probabil nu o vom afla niciodata. In alta ordine de idei, acest fenomen are loc intr-o perioada in care au inceput sa apara din ce in ce mai multe zvonuri referitoare la lansarea pe 24 octombrie a unui nou Galaxy Nexus 7 de 32GB.

Citește și: