Vreti sa vedeti toate finalurile posibile din noul Mass Effect 3 Extended Cut?

Vreti sa vedeti toate finalurile posibile din noul Mass Effect 3 Extended Cut?

mass effect

Avand ceva remuscari legate de modul in care a lasat finalul ultimului joc din trilogie, BioWare a lansare ieri un update de 1,9 GB pentru toate versiunile de Mass Effect III– PC, XBOX 360 si PS3, cu scopul de a mai lamuri din dileme.

Desi cativa utilizatori sperau la cateva minute in plus, daca nu ore, de gaming, cu noul patch, se pare ca acesta nu va aduce decat un lucru extrem de simplu. Prin intermediul unor secvente video care ruleaza la final, in functie de finalul pe care l-ati ales, sunteti intampinat de un clip cu mai multe detalii legate de ce s-a mai intamplat in acest univers Mass Effect dupa finalul jocului. Cu alte cuvinte, vi se detaliaza cum ati influentat universul Mass Effect prin deciziile voastre.

In cazul in care nu mai aveti jocul instalat, sau pur si simplu nu mai vreti sa descarcati cei aproape 2GB de pe internet, toate finalurile posibile le aveti integrate mai jos pentru o vizionare linistita. Cu speranta ca sunteti constienti ca oricare dintre clipurile de mai jos o sa va naruiasca experienta de gaming, daca ati fi dorit vreodata sa o reluati, va dorim vizionare placuta.

Final: Destroy

Final: Synthesis

Final: Refusal

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: