Vodafone Experience Store – O „experienta” interesanta

Vodafone Experience Store - O experienta interesanta

Vodafone deruleaza de ceva vreme o campanie interesanta prin care admite ca vrea sa se implice mai mult in relatia cu clientii sai. Pana acum, personal, ca si client, nu am vazut nici o schimbare…

A venit insa momentul lansarii unui magazin numit Vodafone Experience Store.

 Vodafone Experience Store AFI Palace

Am participat astazi la evenimentul de lansare si, bineinteles, in termeni foarte PR-istici au fost descrise functiile noului magazin. Era atat de multa lume, incat nu am reusit sa fac o serie de poze prea ample cu asezarea interioara. Tot ce pot sa spun la prima vedere este ca arata foarte bine, este mai primitor, mai colorat, mult mai mare decat orice alt magazin de telefonie mobila pe care l-am vazut la noi in tara, si, promite destul de mult.

Am vazut si un loc de joaca pentru copii, dar singurul element ce poate atrage atentia unui copil e o masa de tip surface cu cateva jocuri.

Mi-a placut faptul ca aveau in partea din spate canapele si laptop-uri pentru accesul la internet, nu am fost insa pe faza sa testez si conexiunea WiFi a magazinului. Pe de alta parte, mi s-a parut destul de incarcat cu lampioane uriase si toate acele elemente decorative ce atarnau de tavan, incat nu imi pot imagina nici acum cei 500 de metri patrati pe care ii precizau la deschiderea evenimentului.

Sunt, de asemenea, extrem de curios cati dintre cei peste 20 de angajati cu ecusoane care vor fi prezenti tot timpul in magazin se vor apropia de stilul de lucru din magazinele Apple din afara…

Magazinul este la etajul 1 al complexului AFI Palace, deasupra acelui food-court, si am sa fac tot posibilul sa „testez” si serviciile oferite de personalul angajat.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Vodafone Experience Store/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: