Visual Studio Achievements rasplateste programatorii talentati

, 19 Ian, 14:40

Microsoft a anuntat astazi lansarea unui nou plug-in pentru suita Visual Studio, menita sa rasplateasca in mod simbolic cei mai talentati programatori care folosesc acest pachet pentru dezvoltarea de aplicatii si jocuri. Astfel, achievement-urile, prezente deja in majoritatea jocurilor de console si PC, au ajuns sa nu mai fie exclusive utilizatorilor, ci si creatorilor.

Pentru a face totul „ca la carte”, Channel 9, echipa din spatele acestui plugin, a instaurat si leaderboard-uri, pentru a oferi ocazia celor care doresc sa participe la colectarea de astfel de trofee sa isi compare abilitatile. Evident, acestea nu vor fi intruzive, fiind active doar pentru cei care vor instala acest plug-in, insa vor aduce putina socializare intr-un domeniu in care majoritatea prefera sa nu fie deranjati. Achievement-urile vor fi acordate in functie de modul in care programatorii scriu codul in sine, nivelul de sofisticare al acestuia sau dupa cum si daca functiile avansate oferite de Visual Studio sunt folosite.

Achievement-urile sunt oferite dupa compilarea codului, iar lista completa a acestora, impreuna cu link-ul de download, se gasesc pe site-ul oficial Channel 9. Am mentionat ca acestea pot fi publicate apoi pe Facebook si Twitter?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail