Viggle premiaza uitatul la televizor

Viggle premiaza uitatul la televizor

Aplicatia Viggle

Mai nou, tot mai multe aplicatii incearca sa ne determine sa facem cat mai mult sport si sa ne mentinem un stil de viata cat mai putin sedentar si implicit sanatos.

Totusi, exista si aplicatii care vor ajunge sa ne premieze pentru sedentarismul nostru, iar unii dintre noi vor ajunge sa se imbogateasca din asta. Aplicatia Viggle pentru iPhone si iPad permite utilizatorilor sa acumuleze puncte pe masura ce se uita la televizor, care ulterior pot fi transformate in vouchere pentru: Burger King, Starbucks sau iTunes.

Doritorii trebuie doar sa deschida aplicatia in timp ce stau in fata televizorului, aceasta recunoaste programul urmarit si incepe sa contorizeze cate doua puncte pe minut. Odata atins pragul de 7500 de puncte incep sa vina si voucherele.

Chris Stephenson, presedintele Viggle a declarat ca aplicatia este prima de acest gen, menita sa rasplateasca loialitatea telespectatorilor si sa ofere acestora premii pentru ceea ce le place sa faca (privitul la televizor).

Conform t3.com, aplicatia este functionala momentan doar pe piata din America, dar suntem convinsi ca este doar o problema de timp, pana cand va ajunge si in Europa.

Ar fi fost curios sa putem vedea cam cate puncte ar fi castigat telespectatorii care au urmarit discursul presedintelui de aseara. Judecand dupa continut, probabil ca 0 puncte ar fi fost mai mult decat suficient…