Verbatim creste din nou viteza cardurilor SD

Verbatim creste din nou viteza cardurilor SD

verbatim SDHC 600XAsociatia SD a introdus recent un nou standard de performanta pentru cardurile de memorie SDHC si SDXC numit UHS-I (Ultra High Speed). Acest standard se reflecta in viteze de scriere de pana la 166X (25 MB/s) si viteze de citire de pana la 600X (90 MB/s), si se aplica atat cardurilor de tip SDHC cat si SDXC.

Verbatim este primul producator care anunta disponibilitatea noilor carduri cu o capacitate maxima de 32 GB pentru SDHC si 64 GB pentru SDXC. Care este avantajul acestora? Ei bine la fotografierea in rafala cu un aparat performant este nevoie de o viteza mare de scriere pe cardul de memorie. La fel se intampla si la aparatele ce pot filma in rezolutie FullHD sau mai sus, cu un bitrate ridicat, avem nevoie de viteza mare de scriere pe cardul intern.

Verbatim SDXC 600XAcest standard dupa cum se stie este cel mai ieftin de pe piata, astfel producatorii camerelor foto sau video pot opta pentru cardurile SD scazand din pretul unei camere care foloseste CF (Compact Flash) sau SXS (Cardurile specifice pentru camerele video performante). Avantajul este si de partea utilizatorului de smartphone-uri sau tablete ce detin extensie cu un astfel de card. Transferul de fisiere se poate realiza mult mai rapid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: