Vechile Samsung Galaxy Tab trec la ICS

, 21 Iun, 13:10

Galaxy Tab 7.7

Pentru ca au trecut deja cateva saptamani de la prima promisiune de update oficial la o parte din modelele de Galaxy Tab un pic mai vechi, SamMobile ne aduce aminte ca o serie de modele vor face trecerea la ICS in urmatoarea luna.

In cazul in care bugetul nu v-a permis sa achizitionati un Galaxy Tab 2 10.1, care vine cu ICS preinstalat, s-ar putea ca o tableta un pic mai veche sa ofere in curand exact aceeasi experienta Android 4.0. Mai precis, Galaxy Tab 7.0 Plus, 7.7, 8.9 si 10.1  vor face trecerea de la Honeycomb la Ice Cream Sandwich. Intreaga operatiune se va desfasura in luna iulie iar, in cel mai nefericit caz, update-ul va intarzia pana in cel mult august pe anumite modele.

Noua versiune de Android s-ar putea sa fie gura de aer proaspat de care vechile tabletele au nevoie pentru a reveni in actualitate. Ca elemente negative, cea mai trista parte legata de acest update o vom afla dupa evenimentul Google I/O  de saptamana viitoare. Daca se respecta acelasi sistem de acum un  an, la Google I/O se va anunta un alt sistem de operare si noi vom sta suparati pentru ca recent lansatele terminale vor primi update-ul dupa foarte mult timp. Cu alte cuvinte, astepti un an de zile sa primesti o versiune de firmware un pic mai recenta de la Samsung, iar in momentul in care a aparut deja e veche.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Eu am optat pentru Tab 7.7 pentru ca este foarte comod de transportat, sunt foarte multumit de Honeycomb, dar in acelasi timp sunt nerabdator sa incerc ICS. Poate ca cel mai bine ar fi ca Samsung sa-si dezvolte propriul OS ca sa nu mai depinda de Google, dar colaborarea lor a fost foarte buna pana acum asa ca nu cred ca vom vedea schimbari in viitorul apropiat.

Sper sa fie bine optimizat, eu am facut upgradeul si pe SII si la inceput facea ceva probleme, in timp am reusit sa le rezolv, poate ca varianta propusa de Alex cu lansare unui sistem de operare propriu ar fi buna, dar pentru asta Samsung ar trebui sa mai creasca, poate sa cumpere si Nokia si sa devina cei mai puterinci, asa cred ca s-ar putea implenta cel mai usor un astfel de proiect.

Eu inca nu am primit update ics pentru gtab 8.9
Se site la ce data VA fi disponibil?

Multumesc

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail