21 iun. 2012 | 13:10

Vechile Samsung Galaxy Tab trec la ICS

ACTUALITATE
Vechile Samsung Galaxy Tab trec la ICS

Galaxy Tab 7.7

Pentru ca au trecut deja cateva saptamani de la prima promisiune de update oficial la o parte din modelele de Galaxy Tab un pic mai vechi, SamMobile ne aduce aminte ca o serie de modele vor face trecerea la ICS in urmatoarea luna.

In cazul in care bugetul nu v-a permis sa achizitionati un Galaxy Tab 2 10.1, care vine cu ICS preinstalat, s-ar putea ca o tableta un pic mai veche sa ofere in curand exact aceeasi experienta Android 4.0. Mai precis, Galaxy Tab 7.0 Plus, 7.7, 8.9 si 10.1  vor face trecerea de la Honeycomb la Ice Cream Sandwich. Intreaga operatiune se va desfasura in luna iulie iar, in cel mai nefericit caz, update-ul va intarzia pana in cel mult august pe anumite modele.

Noua versiune de Android s-ar putea sa fie gura de aer proaspat de care vechile tabletele au nevoie pentru a reveni in actualitate. Ca elemente negative, cea mai trista parte legata de acest update o vom afla dupa evenimentul Google I/O  de saptamana viitoare. Daca se respecta acelasi sistem de acum un  an, la Google I/O se va anunta un alt sistem de operare si noi vom sta suparati pentru ca recent lansatele terminale vor primi update-ul dupa foarte mult timp. Cu alte cuvinte, astepti un an de zile sa primesti o versiune de firmware un pic mai recenta de la Samsung, iar in momentul in care a aparut deja e veche.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele