Urmatorul Samsung Galaxy are o data oficiala de lansare

, 17 Apr, 08:20

Galaxy S III

Dupa multe speculatii legate de lansarea urmatorului terminal din seria Galaxy, pe care compania evita sa-l numeasca Galaxy S III, cel putin momentan, Samsung a inaintat catre un numar destul de mare de publicatii invitatia la evenimentul de lansare a noului terminal. Este vorba de publicatii din strainatate, Romania nu intra deocamdata pe harta lansarilor Samsung.

Invitatia suna simplu: „Come and meet the next Galaxy”, iar evenimentul va avea loc pe data de 3 mai, la Londra, si se va numi Samsung Mobile Unpacked. Mai multe surse au confirmat deja ca evenimentul va gravita in jurul lansarii urmatorului varf de gama al companiei, un dispozitiv care are multe de dovedit, avand in vedere piata extrem de dinamica a smartphone-urilor actuale. In ceea ce priveste terminalul, nu se cunosc prea multe detalii, eventual faptul ca va include un procesor quad – core din gama proprietara Exynos si ca va avea suport pentru retele LTE.

Pe langa faptul ca abia asteptam sa vedem ce ne-a rezervat Samsung, o coincidenta interesanta este infatisata in reclama Galaxy Note de mai jos, in care o domnisoara face cu entuziasm o programare in calendarul de pe telefon pentru data de 03.05.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail