Urmatorul Samsung Galaxy are o data oficiala de lansare

, 17 Apr, 08:20

Galaxy S III

Dupa multe speculatii legate de lansarea urmatorului terminal din seria Galaxy, pe care compania evita sa-l numeasca Galaxy S III, cel putin momentan, Samsung a inaintat catre un numar destul de mare de publicatii invitatia la evenimentul de lansare a noului terminal. Este vorba de publicatii din strainatate, Romania nu intra deocamdata pe harta lansarilor Samsung.

Invitatia suna simplu: „Come and meet the next Galaxy”, iar evenimentul va avea loc pe data de 3 mai, la Londra, si se va numi Samsung Mobile Unpacked. Mai multe surse au confirmat deja ca evenimentul va gravita in jurul lansarii urmatorului varf de gama al companiei, un dispozitiv care are multe de dovedit, avand in vedere piata extrem de dinamica a smartphone-urilor actuale. In ceea ce priveste terminalul, nu se cunosc prea multe detalii, eventual faptul ca va include un procesor quad – core din gama proprietara Exynos si ca va avea suport pentru retele LTE.

Pe langa faptul ca abia asteptam sa vedem ce ne-a rezervat Samsung, o coincidenta interesanta este infatisata in reclama Galaxy Note de mai jos, in care o domnisoara face cu entuziasm o programare in calendarul de pe telefon pentru data de 03.05.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Pe siteruile straine invitatia nu este considerata oficiala pentru SIII… se spune ca e foarte probabil ca terminalul sa fie generatia 3 de Galaxy. Oricum un lucru este sigur, interesul in jurul acestui gadget este foarte, foarte mare.

Luminița Nițoiu

Pai asa a fost invitatia, cum scrie si in stire – Come and meet the next Galaxy. Ai dreptate, nu se spune clar ca e S3, dar fiind vorba de o noua generatie, mi-e greu sa cred ca se refera la alt terminal.

fix de alt terminal este vorba…e vb de Galaxy Beam! Dar Samsung se pricepe cel mai bine la mesaje subliminale! Sper sa nu se intample cu S III cum s-a intamplat cu IpHONE 5!!!!

Samsung a lansat si un site „thenextgalaxy” asta este considerat de cei mai multi specialisti ca o asigurare ca pe 3 mai o sa vedem „the next big thing” dupa cum spuneau coreeni intr-o campanie anterioara.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail