Umatoarea schimbare din Facebook: imaginile

, 23 Mar, 13:00

facebook

In aceste zile, Facebook a anuntat cateva schimbari majore in ceea ce priveste lucrul cu imaginile pe popularul website de socializare.

Pe langa faptul va afisa implicit imagini de inalta rezolutie, vizualizarea si navigarea prin poze se vor face fara probleme si pe intreg ecranul, folosind o sagetuta care apare pe ecran in coltul din stanga sus.

Daca rezolutia continutului postat o va permite, noul Facebook va putea afisa imagini de pana la 4 ori mai  mari decat acum. Printre randuri, s-a vehiculat o limitare ultra suficienta  de 2048 x 2048 pentru rezolutia maxima  a continutului afisat. Plecand de la sfarstiul lui 2010, momentul in care s-a dat drumul la upload-urile de inalta definitie, aceasta este primul moment in care toate informatiile respective sunt puse la treaba.

Pentru a intelege de ce aceasta tranzitie va afecta considerabil serviciile Facebook, printre care si costurile de administrare,ganditi-va ca pe Facebook se urca pe luna, in medie, 7 miliarde de imagini, care undeva treabuiau sa ocupe ceva spatiu de stocare. Actualizarea s-a aplicat tuturor utilizatorilor de Facebook in acelasi timp.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail