Upgrade-ul la Windows 8 ar putea costa doar 15$

Upgrade-ul la Windows 8 ar putea costa doar 15$

windows-8-logo

Cum data la care noul sistem de operare al celor de la Microsoft se tot apropie, fanii sunt bombardati cu tot felul de informatii mai mult sau mai putin reale, interesante si pe alocuri impresionante.

Daca sunteti utilizator de Windows 7 si va intrebati cum veti putea face cunostinta cu noul Windows 8, unul dintre raspunsuri ar fi printr-un upgrade. Dupa cum noteaza si cei de la ubergizmo.com, trecerea de la 7 la 8 ar putea costa doar 15 dolari. In cazul in care deja va bucurati, tinem sa va precizam ca nu toti utilizatorii vor putea beneficia de aceasta mega-oferta ci doar aceia care au achizitionat o licenta de Windows 7 dupa data de 2 iunie.

Asadar, daca aveti nevoie de un sistem de operare nou-nout, ati putea sa cumparati o licenta saptamana viitoare si pana la data de 31 ianuarie 2013 sa faceti upgrade la mult asteptatul Windows 8.

Desi lucrurile par cat se poate de simple si destul de sigure, va sfatuim sa asteptati totusi o confirmare oficiala din partea Microsoft cu privire la aceasta „oferta”, pentru ca, sincer sa fiu, suna mult prea bine si mult prea ieftin. Un lucru e cert, cu upgrade sau fara, cu totii asteptam lansarea noului sistem de operare, care se tot pregateste sa vina si parca nu mai ajunge…

Citește și: