13 ian. 2012 | 12:00

Unity Home Theater – Un stand pentru televizor care chiar este multifunctional

ACTUALITATE
Unity Home Theater - Un stand pentru televizor care chiar este multifunctional

O multime dintre standurile TV sunt concepute pentru a adaposti un DVD-player, ceva CD-uri/DVD-uri si eventual un amplificator sau o boxa de centru. Nici unul nu este insa exact cum isi doreste utilizatorul, doar daca este construit de la zero de acesta.

O companie mica ce abia „si-a luat licenta” vine cu o idee pe cat de simpla pe atat de interesanta: un stand pentru TV format din toate aceste dispozitive enumerate mai sus.

Sistemul Unity este conceput pentru televizoare cu o diagonala de pana la 60 inci, va costa aproape 1.000 de dolari si va fi disponibil la mijlocul acestui an. Standul este de fapt conceput dintr-o platforma pasiva pe care este asezat un subwoofer de putere mare si un suport pentru TV ce include boxele frontale si pe cea centrala, precum si alte doua difuzoare de surround cu o orientare diferita. Este inclus, de asemenea, un player BluRay cu certificarea DolbyDigital.

Unity Home Theater este multifunctional, acceptand un TV LCD normal sau si alte dispozitive, cum ar fi telefoane mobile sau tablete, ofera conectivitate, chiar si pentru PC-uri sau laptop-uri. „Exista un singur fir care transmite video de la player-ul BluRay catre TV si preia semnalul audio de la acesta pentru a il reda in difuzoare”, precizeaza Todd Beauchamp, presedintele companiei In2Technologies. Beauchamp a fost intr-o pozitie cheie in cadrul dezvoltarii iPhone-ului la Apple.