Un telefon Nokia a salvat o viata

Un telefon Nokia a salvat o viata

Desi am ajuns de multe ori sa zicem ca gadgeturile ne fac viata mai usoara, aproape niciodata nu putem spune ca ne-au salvat viata. Urmeaza un exemplu din a doua categorie.

nokia x2 bullet

Evenimentele care implica telefonul spulberat de mai sus s-au petrecut in Siria, o tara dominata deja de ceva timp de razboaie civile. In timpul unor altercatii, un individ s-a straduit sa imortalizeze actiunea ce se desfasura in fata lui folosind telefonul din dotare. Din cate se pare, personajul respectiv inregistra ce se petrece tinand telefonul strans in mana dreapta la nivelul gurii. Intreaga captura video s-ar fi incheiat cu decesul posesorului telefonul daca pe traiectoria glontului care venea spre el nu ar fi fost pozitionat telefonul.

Telefonul in cauza este un Nokia X2 iar glontul s-a blocat in carcasa acestuia. Stirea a plecat de pe o pagina de Facebook iar la scurt timp a fost preluata de Ubergizmo si MyNokiaBlog. Desi pare aproape incredibil, avand in vede ca glontul a intrat prin carcasa metalica din spate sunt mari sanse ca viteza sa fi fost drastic micsorata in momentul in care a iesit pe partea opusa.

Indiferent de gradul de veridicitate al povestii, posibilitatea ca viata ta sa fie salvata de un gadget a devenit mult mai probabila.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: