Un nou studiu confirma ce stim despre tablete

, 21 Dec, 09:00

Forrester Research a realizat in SUA un studiu pe 60.000 de oameni doar pentru a ajunge la cateva concluzii evidente despre tablete .

Studiu rata de adoptie tablete

Cu aplicabilitate cel mai probabil la nivel global, noul studiu al celor de la Forrester Research, a demonstrat fara nici un fel de dubiu, o crestere semnificativa a ratei de adoptie a tabletelor. In momentul de fata peste 19% dintre americanii cu o varsta de peste 18 ani detin cel putin o tableta. Aceasta cifra a fost facuta publica in conditiile in care in aceeasi perioada a anului trecut procentul era de doar 9%. Desi in practica cele mai mari probleme de adoptie exista cu adultii peste 47 ani, si la acest capitol numarul celor care au reusit sa-si ia o tableta a ajuns la 14%, dublu in comparatie cu acum un an.

Nici cu timpul petrecut online si numarul celor stau pe internet nu exista o scadere. In acest moment 84% dintre adulti intra zilnic pe internet, in timp ce acum un an procentul era cu 6 % mai mic. Legat de adoptia smartphone-urilor, aproximativ jumatate dintre cei peste 18 ani detin un telefon inteligent de un anumit fel. Nici TV-urile nu au mai reusit sa scape de febra internetului. Acelasi studiu a demonstrat ca 43% din populatie poate accesa internetul din sufragerie prin intermediul unui Smart TV sau, predominant, prin intermediul unei console de jocuri conectate la televizor. Voi mai asteptati pana sa va cumparati o tableta sau un Smart TV?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Nu vad nimic special la o tableta. Nu ma incanta cu nimic. Este un netbook fara tastatura, dar cu specificatii de telefon.

Alexandru Puiu

Nu intelegi utilitatea unei tablete pentru ca nu ai avut una mai mult de o saptamana. Eu detin un iPad si-l folosesc aproape zilnic pentru simplul fapt ca este foarte sprinten. Am o colectie impresionanta de poze la care, de cand sunt pe iPad, chiar ma uit des. Este perfect pentru navigat pe internet seara in pat iar cand te gandesti ca tine bateria 10 ore, uiti sa-l mai lasi din mana.

Aici ai dreptate. iOS si Android sunt sisteme de operare mai facile ca Windows, dar cu toate astea as prefera un Netbook si un telefon in defavoare unei tablete. 🙂

Aici ai dreptate. iOS si Android sunt sisteme de operare mai facile ca Windows, dar cu toate astea as prefera un Netbook si un telefon in defavoarea unei tablete. 🙂

De acord cu Nick. Nu vad rostul unei tablete.Prefer un notebook sau un ultrabook.Din pacate tehnologia incepe mai mult sa prosteasca populatia. Mofturi, mofturi..PS: nu am bani pentru o tableta, dar pentru un notebook sau un ultrabook spun DA!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail