Un nou studiu confirma ce stim despre tablete

Un nou studiu confirma ce stim despre tablete

Forrester Research a realizat in SUA un studiu pe 60.000 de oameni doar pentru a ajunge la cateva concluzii evidente despre tablete .

Studiu rata de adoptie tablete

Cu aplicabilitate cel mai probabil la nivel global, noul studiu al celor de la Forrester Research, a demonstrat fara nici un fel de dubiu, o crestere semnificativa a ratei de adoptie a tabletelor. In momentul de fata peste 19% dintre americanii cu o varsta de peste 18 ani detin cel putin o tableta. Aceasta cifra a fost facuta publica in conditiile in care in aceeasi perioada a anului trecut procentul era de doar 9%. Desi in practica cele mai mari probleme de adoptie exista cu adultii peste 47 ani, si la acest capitol numarul celor care au reusit sa-si ia o tableta a ajuns la 14%, dublu in comparatie cu acum un an.

Nici cu timpul petrecut online si numarul celor stau pe internet nu exista o scadere. In acest moment 84% dintre adulti intra zilnic pe internet, in timp ce acum un an procentul era cu 6 % mai mic. Legat de adoptia smartphone-urilor, aproximativ jumatate dintre cei peste 18 ani detin un telefon inteligent de un anumit fel. Nici TV-urile nu au mai reusit sa scape de febra internetului. Acelasi studiu a demonstrat ca 43% din populatie poate accesa internetul din sufragerie prin intermediul unui Smart TV sau, predominant, prin intermediul unei console de jocuri conectate la televizor. Voi mai asteptati pana sa va cumparati o tableta sau un Smart TV?