Un nou aparat foto Sony NEX se apropie de utilizatori

Un nou aparat foto Sony NEX se apropie de utilizatori

Ca de fiecare data, in jurul evenimentului Photokina, incep sa circule pe internet fotografii cu prototipuri sau produse finale de la diversi producatori de aparate foto. Motivul? Photokina este scena preferata de lansare a produselor pentru sezonul urmator, iar acest an nu face exceptie.

Sony Nex 6

In imaginea de mai sus, publicata de un anume Vincent Kang pe Twitterul Chinezesc (Weibo), vedem intr-un nou cadru un body si cateva obiective aferente Sony NEX-6. Camera in sine isi propune sa se adreseze segmentului de utilizatori care nu-si permit un NEX-7, dar isi doresc multe functii pe care acesta le are. In principiu, vorbim de un aparat cu functionalitate asemanatoare cu NEX-7, care face un compromis la rezolutia ecranului integrat dar vine totusi cu un modul WiFi.

Chiar daca nu avem inca toate detaliile pentru acest gadget, cel mai important dintre toate este senzorul. La acest capitol vorbim de senzorul din NEX-5R capabil de filmari Full HD la 60 cadre pe secunda si capturi statice la 16,1 megapixeli. Desi ne-am putea plafona din lipsa mai multor detalii pentru iminentul NEX-6, pana la sfarsitul luni septembrie vom avea specificatii complete, un pret si detalii legate de disponibilitate in aceasta zona a Europei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: