Un individ se imbogateste cumparand 14.962 de domenii in 24 de ore

Un individ se imbogateste cumparand 14.962 de domenii in 24 de ore

word_wide_web_020910126153

Desi notiunea noastra de comert electronic s-ar putea sa fie diferita de cea a lui Mike Mann, cu siguranta versiunea sa a conceptului este mult mai profitabila.

O companie precum Cybersquatters se pricepe sa inregistreze domenii in masa, motiv pentru care un individ pe nume Mike Mann se imbogateste apeland la un astfel de serviciu. Cursa a inceput cu 15.000 de domenii achizitionate in primele 24 de ore.

Plecand de la o idee simpla – vrea sa detina lumea, Mike Mann s-a imbogatit din cumpararea celor mai populare domenii de pe internet, pe care ulterior le-a vandut cu cifre de profit incredibile. In varsta de 45 de ani, din Delaware, USA, Mike Mann a inceput afacerile in online in anii ’90, perioada in care detinea un ISP.

Prima afacere a facut-o in momentul in care cineva i-a oferit 25.000$ pentru domeniul Menus.com, pe care cheltuise doar 70$. Mai dubios e insa faptul ca nici macar nu l-a vandut cu atat, cateva zile mai tarziu altcineva oferindu-i 50.000$.

Cu o medie de 300 de domenii cumparate pe zi in ultimii doi ani, Mike Mann se ocupa doar cu aceasta activitate.

Desi acum exista din ce in ce mai multe alternative interesante cand vine vorba de domenii, solutii pe care multe companii de renume le si folosesc, Mike Mann a ajuns sa castige din acest business 400.000$ pe luna. Cu un asemenea salariu, cu siguranta face bine. Oricum, daca se intampla sa greseasca… as vrea sa gresesc si eu ca el 😀

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: