Un altfel de iPhone a fost pe eBay [+VIDEO]

Un altfel de iPhone a fost pe eBay [+VIDEO]

Ebay are o istorie în a avea la vânzare gadgeturi deosebite cu preturi exorbitante. Cu toate acestea, deşi modelul de mai jos nu este nici primul nici ultimul, aceste aspecte nu îl fac mai puţin impresionant.

iPhone Prototype

Disponibil pentru puţin timp pe eBay, iPhone-ul 4 din imaginea de mai sus este unul dintre cele mai deosebite care a poposit pe popularul site de comerţ virtual. În primul rând, simbolul de pe spate reprezintă una dintre puţinele figuri pe care nu le-aţi mai văzut în altă parte. Nici cuvântul Prototype scris atât de evident nu este o caracteristică populară a modelelor de iPhone care au mai ajuns până acum pe căi neoficiale la internauţi. Un alt detaliu care mi se pare incredibil este dat de lipsa spaţiului de şuruburi de la baza carcasei. Dacă vă uitaţi pe YouTube la ,,cum se desface un iPhone 4/4S” respective şuruburi sunt fundamentale pentru a duce la bun sfârşit procedura de dezasamblare.

Desi iPhone-ul ar fi trebui sa mai fie online pe eBay, fie s-a vândut incredibil de repede fie a Apple în recuperare. Din fericire, pentru a vedea că nu este vorba de un fals, respectivul dispozitiv a fost filmat. Dupa cum se poate observa rulează sistemul de operare SwitchBoard creat de Apple pentru testarea componentelor hardware interne ale aparatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: